01/6252-606
091/7857-159
Pon-uto-pet. - 07:00-15:00
Srij-čet. - 12:00-20:00
Kneza Ratimira 12,
Velika Gorica

 PROZIRNI ( NEVIDLJIVI) APARATIĆ ZA ZUBE – INVISALIGN

 PROZIRNI ( NEVIDLJIVI) APARATIĆ ZA ZUBE - INVISALIGN

Nevidljivi ( prozirni ) aparatići za zube  danas se sve više koriste u ortodontskoj terapiji te zauzimaju sve ozbiljnjiju ulogu  u liječenju blažih  ortodontskih anomalija. Razvojem digitalnih tehnologija  te simulacijom pomaka zubi u računalu otvara se novo poglavlje  u suvremenoj ortodontskoj terapiji.

Umjesto klasičnih ortodontskih žica i bravica , u terapiji se koristi niz prozirnih udlaga ( alignera) koje pacijent sam stavlja i skida tijekom terapije.  Svaka dva tjedna pacijent zamjenjuje staru udlagu novom. Na taj način dolazi do željenog pomaka zuba u njegovu novu poziciju.

Prije početka terapije potrebno je napraviti kompletnu ortodontsku dijagnostiku te procijeniti zadovoljava li pacijent uvjete za terapiju udlagama. Dijagnostiku i procjenu izrađuje isključivo specijalist ortodont.

Prednosti ovakve terapije su visoka estetika i udobnost nošenja, odsustvo bolova i mobilnost te bolja mogućnost održavanja oralne higijene.

Danas u svijetu postoji desetak takvih  sustava od kojih je najpoznatiji Invisalign koji je dostupan pacijentima i u našoj ordinaciji

Način plaćanja

  • gotovina
  • Master Card , Maestro Zagrebačke banke do 12 rata ( beskamatno)
  • Master  Card, Visa ostalih banaka ( jednokratno)

 

Neka Vam zdravlje zubi bude prioritet! Nazovite nas na broj 01 - 6252 - 606 i dogovorite termin dolaska.

Top